Q&A ABOUT ME (anettelinneaa) hits
Hjem Om meg Kontakt

2

Q&A ABOUT ME

Hvor høy er du?
168 cm

Har du en drøm du ikke har turt å følge? Isåfall, hvorfor ikke?
  Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for å reise og oppleve verden. Jeg og samboeren min har pratet om dette flere ganger, at vi skulle ønske vi bare kunne selge alt vi har og eier, å reise ned til Afrika og jobbe på barnehjem feks. Det har bare blitt med tanken, og nå som vi har ett barn på vei så må vi nok legge den drømmen på hylla. Ihvertfall i noen år til.

Har du vært forelsket?
♥ Ja! I hele 7 år har jeg vært forelsket nå, i verdens beste kjæreste,samboer og kommende pappa. Og jeg blir mer og mer forelsket for hver dag som går. 

Hva var det siste du drakk?
  ISKALDT vann! Beste som finnes for øyeblikket.

Har du piercing?
Jepp, en i navlen.

Har du tattovering?
  Jeg har 7 stykker. På låret, siden av magen, begge håndleddene, overarmen, brystet og en i nakken.

Hvor gammel er du?
Ble 22 år forrige måned. Hater å fylle så sent på året, menmen. Det er jo en sjarm i det å ha bursdag i juletidene også.

Stjernetegn?
  Steinbukken.

Favorittquote?
  Haha, de som kjenner meg vet at jeg ELSKER quotes. Men en av mine favoritter er den som jeg har tattovert på magen. `` I never fall down, i always fight``.

Hva ser du etter i en livspartner?
Siden jeg allerede har en livspartner, så skal jeg heller fortelle hvorfor jeg har valgt akkuratt han å dele livet mitt med. Han er en person som jeg kan være 100 % meg selv med, altså vi prater om ALT mellom himmel og jord. Det finnes ikke en eneste ting som vi synes er flaut å gjøre eller å prate om i sammen. Han er ærlig, morsom og han har ambisjoner her i livet. Han behandler meg som en prinsesse, men samtidig så er han ikke redd for å sette meg på plass hvis jeg gjør noe feil. Han er en person som alltid har holdt meg i hånden i motbakker, når de fleste ville ha forlatt meg. Derfor elsker jeg han så høyt   Kunne remset opp tusenvis av ting, men da hadde vi aldri blitt ferdige..

Hva gjør du når du blir trist?
  Setter på musikk. Musikk betyr så utrolig mye for meg, føler alltid at jeg kan kjenne meg igjen i tekstene.. Av og til så stikker jeg ut for å få litt frisk luft også, det hjelper alltid.

Når gråt du sist?
Kan ikke huske sist jeg gråt fordi jeg var trist.. Men pågrunn av hormoner i graviditeten, så feller jeg som regel noen tårer hver dag.

Hva er favoritt godteriet ditt?
  Sure smågodt og smash sjokolade.

Har du en frykt?
  Jeg er livredd for at noen jeg er glad i skal dø. Jeg vet at alle skal dø en dag, og det skremmer meg..

Hva er dine svakheter?
  En form for usikkerhet. Jeg er redd for å bli forlatt.. • 22.01.2018 kl.01:47
  Så fint å lese om deg =) gleder meg til å følge deg videre =) nydelig jente du =)
  22.01.2018 kl.11:48
  Helene Nordvik: Tusentakk for fin kommentar <3 alltid koselig med en fast følger :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen