anettelinneaa - hits
Hjem Om meg Kontakt

6

✩ Seabands. Disse var ett MUST i starten når jeg slet med kvalme døgnet rundt.

✩ Mannen min. Han er bare helt fantastisk på alle måter, og gjør alt for at jeg skal ha det bra til alle døgnets tider!

✩ Ekstra puter i senga. Nå fikk jeg også en gravidpute til jul som er helt toppers å ha når du trenger støtte mellom beina pga ryggsmerter feks.

✩ Lakris. Dundersalt var en reddende engel for meg i starten av svangerskapet, jeg spiste så mange poser at jeg fikk sår i munnen. Men alt for å bli kvitt den ekle metall smaken i munnen når jeg var kvalm.

✩ Samarin, vann & natron eller gaviscon. Det varierer ifra dag til dag hva som funker på meg her.. Så jeg må ha alt i hus når halsbrannen slår til for fullt.

✩ Preglife appen! Den holder deg oppdatert på hvilken svangerskapsuke du er i, hvor mange dager det er igjen til termin, hvordan barnet har det i magen for hver uke, informasjon til mor og tips til far.

✩Termin grupper på facebook. En gruppe av mennesker som har termin rundt samme tid som deg, utrolig greit å ha noen å prate med som er i samme situasjon. For de rundt deg som ikke er gravide eller har barn fra før, kan fort bli lei av gravid snakket ditt. Men slik er det, og de kommer til å forstå det den dagen de blir gravide selv.

✩ Duftlys eller duftspray. Når du vil bli kvitt lukter som du virkelig ikke takler å ha i hus. Matlukt feks, sitter igjen kjempe lenge - og når du er kvalm, så er matlukt det siste du ønsker å ha rundt deg.

✩ Fet bodylotion. Når magen vokser, så kan du fort begynne å klø på magen - da er en fet bodylotion ett must å ha i hus.

✩ Lite speil. Tro meg, eneste løsningen hvis du vil unngå å se ut som en halv barbert apekatt nedentil etter barbering. Ikke så lett når det eneste du klarer å se er magen din.

Har du noen ting du aldri hadde klart deg uten i graviditeten? Hva gjorde din graviditet bedre? Del gjerne tipsene dine ♥

 

 • 8

  ღ Uke: 26+0

  ღ Uker til termin: Rundt 14

  ღ Kjønn: Gutt

  ღ Navn: Noah Alexander

  ღ Kontroll: Har vært hos legen idag på svangerskapskontroll. Hjertelyden var kjempefin, SF målet var på 25 og jeg hadde litt utslag på proteiner i urinen. Men blodtrykket var perfekt, så det var ingen grunn til bekymring. Legen fikk seg ett lite spark og to da han skulle måle hjertelyden, alltid like gøy å vite at prinsen har det bra.

  ღ Innkjøp: Denne uken laget jeg en liste over hva jeg allerede har hjemme, og hva jeg kommer til å få fremover av klær og utstyr. Jeg manglet en del klær i de minste str, så det var jeg og mamma ute å fikset. Jeg kjøpte også en pose med klær og diverse brukt. Jeg syns det er greit å spare penger der man kan, alt trenger lksom ikke å være nytt.

  ღ Bevegelser: Ingen forandring ifra sist ukes oppdatering. Like aktiv som alltid. Merker kanskje mer og mer tegn til søvnmønsteret hans enn jeg har gjort tidligere, det er det eneste.

  ღ Vektøkning: Det fikk jeg høre hos legen idag, at jeg hadde gått opp en del til å bare være i uke 27. Men det regnet jeg nesten med, for jeg har hatt en ekstrem sultfølelse hele svangerskapet, og jeg kan ikke skrøyte på meg at jeg har vært noe flink til å holde meg i aktivitet eller å spise VELDIG sunt heller. Så 11, nesten 12 kg hadde jeg gått opp.

  ღ Strekkmerker: Jepp, karma beit meg hardt i ræva etter sist ukes oppdatering. Bokstavelig talt, for dagen etter så poppet der ut lilla strekkmerker både på rumpa og litt på lårene.

  ღ Babyen: Han er nå ca. 32 cm lang fra hodet til føttene, og veier ca 950 gram i starten av uken og ca 1075 gram i slutten av uken.

  ღ Humør: Merker at kroppen er full av hormoner. Når jeg blir glad, så blir jeg så glad at tårene kommer. Men jeg kjenner også at jeg blir lettere irritert og ikke har like god tolmodighet lengre. Skulle søke om foreldrepenger idag, og den søknaden måtte jeg bare legge ifra meg før pcen hadde gått vegg i mellom.

  ღ Dager igjen av svangerskapet: 101 dager igjen til termin. Så får vi se når han velger å komme.

  ღ Hva gleder jeg meg til: 3D ultralyden som vi skal ha på torsdag. Gleder meg til å se hvor mye han har vokst, om man kan se ansiktstrekk, hvem han ligner på osv. Jeg kan dele bildene med dere også hvis dere ønsker?

  Det ble dessverre ikke ett særlig spennende innlegg idag, for det er ikke så mye nytt som har skjedd siden sist oppdatering i uke 25. Men hvis dere har noen spørsmål, så er det bare å spørre i kommentarfeltet.

  Husk å følge meg på snapchat: mammatilnoah18

 • 6

  Til deg som allerede har barn ifra før. Hva hadde du aldri klart deg uten til den nyfødte? Og hvorfor? Jeg prøver å være så økonomisk som mulig, har derfor ikke lyst å kjøpe hundrevis av ting som aldri blir brukt.

 • 3

  Spør om hva du vil enten i kommentarfeltet her eller på snapchat. Svarer i eget innlegg i løpet av neste uke ♥

  Snapchatten min er mammatilnoah18

 • 4

  Den omsorgen kjæresten gir til meg og mageboer. Han sier godnatt, god morgen og elsker deg til både meg og magen hver eneste dag. Det rører mammahjertet og gjør bare at jeg blir enda mer forelsket i han.

  Følelsen når jeg ser og kjenner at det er en liten spire som vokser inni meg, som blir sterkere og sterkere for hver dag som går. Jeg smiler til jeg får vondt i kinnene hver gang den lille prinsen vår sparker.

  Ultralydene, når du får se nurket og høre hjertelyden. Ingenting slår den følelsen, det å se at babyen din har det bra inni magen.

  Den spennende tiden før fødselen. Vi vet liksom ikke hvordan tiden etter kommer til å bli, siden dette er vårt første barn. Hvordan kommer han til å se ut? Hvem ligner han på? Hvilken personlighet får han? Disse spekulasjonene kan vi prate om i timesvis, noe jeg syns er kjempe koselig. Dette er liksom noe som vi har skapt i sammen, det er noe spessielt som kun jeg og kjæresten deler.

  Det å gjøre hjemmet klart til baby kommer. Fikse barnerom, handle inn klær og utstyr - kjempe koselig.

  Jeg har endelig fått litt større pupper, haha! Jeg får nyte dem mens jeg kan, for jeg har hørt at de forsvinner igjen etterhvert.

  Det å kjenne på gleden rundt oss, at alle gleder seg til lillegull kommer til verden. Godt å vite at han er så ønsket hos familien vår også.

  Missforstå meg rett, jeg elsker det at jeg har muligheten for å gå gravid. Men der finnes ting i graviditeten jeg fint kunne klart meg uten også, så det kommer i ett annet innlegg veldig snart.

  Hva syns du er det beste med å gå gravid?

 • 10

  Jeg ble inspirert av bloggbedre til å velge ett ord som skal beskrive mitt kommende år. Når jeg har valgt ett ord, så skal dette ordet leves opp til resten av året. Jeg skal bruke det i alle settinger, så det blir som min egen livsguide rett og slett. Jeg visste med engang hva mitt ord skulle være.  ✯ Tilstedeværelse ✯

  Grunnen til at jeg valgte dette ordet, er fordi vi snart blir en liten familie. Det er noe jeg har drømt om i alle år, så dette året skal jeg ikke gå glipp av.

  Gå glipp av tenker kanskje dere? Det er vel ikke mulig å gå glipp av ett helt år? Men faktisk, så er jeg ikke særlig flink til å være tilstede i øyeblikkene. Det har vært viktigere å ta flotte bilder av middagen slik at jeg kan vise den til alle vennene mine, enn å faktisk spise maten mens den er varm. Det er viktigere å sjekke facebook med engang jeg våkner, enn å faktisk si god morgen til kjæresten min som ligger rett ved siden av.
  Dere skjønner poenget? Hvis jeg skal holde på slik til alle tider, så går jeg faktisk glipp av mange viktige øyeblikk. Og det er noe jeg er lei av.. For jeg er klar over det, at telefon og internett har tatt over livet mitt på en måte jeg aldri hadde trodd skulle gå an. Men det har blitt til en avhengighet, og som ordet sier selv - det er vanskelig å stoppe. Men det må stoppe, ihvertfall før babyen kommer. Youtube skal ikke bli til smokk for Noah når han gråter - jeg skal trøste han selv. Ipad skal ikke bli hans underholdning før han bikker 1 år, fordi at jeg trenger ro til å sitte på min egen telefon. For det er faktisk slik det har blitt, og jeg dømmer ingen for valgene de tar med sine barn. Men dette er det jeg mener er best for mitt barn. Selvfølgelig går det greit av og til, men ikke hver eneste dag. Ikke hver eneste gang barnet gråter.


  Derfor har jeg valgt ordet tilstedeværelse, for jeg skal bli flinkere til å nyte øyeblikkene sammen med de jeg er glad i. Vi lever bare en gang, så man må bli flinkere til å gjøre ting sammen, utfordre seg selv så ofte man kan og nyte det å faktisk være i live.

  Nå vil jeg at du skal sette deg ned og finne ditt ord for 2018. Tenk igjennom hva du ønsker av året. Hva trenger du?

  Tillit. Målrettet. Glede. Tro. Balanse. Fokus. Vitalitet. Familie. Utfordring. Omfavne. Tilstedeværelse. Integritet. Håp. Generøsitet. Ja. Nei. Tilgivelse. Puste. Styrke. Magisk. Fred. Tøff. Kjærlighet. Fornøyd. Selvtillit. Trygghet. Balanse. Mot. Disiplin. Vokse. Tålmodighet. Fryktløshet. Utforske. Overflod. Mer.  Forenkle. Takknemlig. Ydmykhet. Pause. Kreativitet. Drømme. Be. Gi. Historier. Åpenhet. Sosial.

  Har du valgt et årets ord for 2018? Fortell meg gjerne hva det er, og hvorfor du har valgt det!

   

   

 • 10

  Etter ønske ifra en leser som ville vite symptomer på en graviditet. Husk at alle er forskjellige, og selv om du har flere symptomer så betyr ikke dette nødvendigvis at du er gravid. Det aller sikreste er å ta en test.

  Når jeg gikk på prevensjon, så var hodet mitt helt på styr. Jeg trodde at jeg var gravid hver eneste måned.. Jeg hadde ALDRI mensen, jeg var ofte kvalm, hadde god luktesans, følte magen vokste - ja you name it, jeg hadde egentlig alle tegn på en graviditet. Og hver gang jeg tok en test, så ble jeg nesten litt deprimert når den viste negativ. Ikke det at vi hadde planlagt å bli gravide, langt ifra - men når du i flere uker går å føler deg gravid, så begynner kroppen automatisk og innstille seg på den nye situasjonen. Da blir det litt leit når du hver eneste måned blir slått i trynet av en helt annen sannhet. Derfor valgte jeg å slutte på p-pillene i begynnelsen av Juli, for å gi kroppen min litt fred. Hodet mitt og psyken min trengte det.

  Siden jeg i lang tid hadde vært testoman, hvis man kan kalle det for det? Så hadde mamma kjøpt en pakke med ebay tester til meg. Så på kvelden den 28 August, så fant jeg ut at jeg skulle ta en test. Egentlig bare for moroskyld+ at jeg hadde vært ekstremt sulten den kvelden.. Men selvfølgelig, slik som det hadde vært alle de andre gangene så var denne testen også negativ. Så den gikk rett i bosset.

  Morgenen etter, så husker jeg ikke hvorfor? Men ihverfall så tok jeg en test. Og der dukket det opp 2 streker.. Jeg tok også opp den testen ifra bosset, og den hadde plutselig også 2 streker! Jeg forstod ingenting, og hjertet mitt dunket fort som bare det. I all hast sendte jeg bilder av testene til bestevenninna mi med følgende tekst `` SANT DETTE ER BARE EN STREK SOM VISER AT TESTEN FUNKER``?

  Jeg vet ikke helt hva som foregikk oppi hodet mitt, for jeg vet jo veldig godt hvordan en positiv test ser ut. Men hun sa at den så veldig positiv ut. Så jeg ringte mamma og spurte hva hun tenkte, og hun sa at jeg skulle ta en til for å dobbelt sjekke. Så jeg tok en til og den viste raskt 2 streker. Så hun ba meg om å gå ned på apoteket for å kjøpe en clear blue test, for hun trodde at jeg kunne være ett stykke på vei siden den slo såpass raskt og sterkt ut - 2 dager før forventet mens. Og den viste at jeg var gravid 2-3! ♥ Ett helt uvirkelig øyeblikk som jeg aldri kommer til å glemme.

  Jeg har alltid planlagt at dagen jeg blir gravid skal jeg fortelle det til samboer på en helt spessiell måte. Men slik ble det altså ikke! Jeg var helt skjelven, og klarte ikke å vente til han kom hjem fra jobb. Så jeg ringte han på facetim, sa hei pappa og viste han testen. Stakkar mann, han klarte ikke å fokusere på jobb etterpå. Så neste gang må jeg nok prøve å vente til han er ferdig på jobb før jeg deler en sånnen nyhet.

  Men nå prater jeg meg helt vekk her. Men poenget mitt var at jeg hadde ikke noen som helst symptomer ukene før jeg tok test! Kun den kvelden jeg følte at jeg var ekstremt sulten, og spiste 3 porsjoner med middag.That`s it. Mens andre ganger når jeg IKKE har vært gravid, så har jeg hatt full pakke. Så det er utrolig forskjellig ifra person til person og graviditet til graviditet. Men etter at jeg hadde tatt testen, da kom svangerskapsplagene på løpende bånd. Så jeg tenkte jeg ihvertfall kunne dele dem med dere.

  ♀ Kvalmen hele døgnet. Ifra morgen til kveld, til og med på nattestid. Jeg måtte bruke sea bands og tygge på dundersalt for å komme meg gjennom dagene.

  ♀ Trøtthet. Jeg sovnet bare jeg la meg ned på sofaen, og der kunne jeg sove i flere timer. Når kvelden kom og hodet traff puta, så sovnet jeg med engang og sov GODT frem til 7 om morgenen. Helt i starten av svangerskapet begynte jeg automatisk å våkne 2 ganger om natten, og jeg fikk ikke sove lengre enn til 7 - sikkert kroppen som innstiller seg på at det kommer en baby i hus. Det er heldigvis over nå, jeg vil helst sove så mye som mulig mens jeg kan.

  ♀ Økt utflod. Altså beklager hvis dette blir to much for noen, men jeg visste ikke at det var mulig å få de mengdene? Den ene dagen trodde jeg vannet hadde gått, så gale var det.

  ♀ Smaksløkende endret seg. Følte alt jeg spiste og drakk smakte metall.. Og jeg brakk meg hver gang vi hadde taco, min favorittmat til vanlig.

  ♀ Ekstrem luktesans. Jeg kan lukte ting på milesvis avstand. Jeg kan lukte bosset som står under vasken i 4 etg, helt ned i 1 etg. Det er til å bli gal av.

  ♀ Menssmerter uten at mensen kommer. Det hadde jeg ihvertfall de 3 første mnd, hvis ikke lengre.

  ♀ Hovne og VONDE bryst. Det er nå jeg virkelig skjønner hva vonde bryst betyr! På det verste er det nesten umulig å dusje eller å ha på seg klær. De har også vokst godt i størrelse, wiii.

  ♀ Cravings. Jeg har lyst på ALT, og jeg begynner bokstaveligtalt nesten å grine hvis vi ikke har det i hus. Jeg har virkelig fått kjenne på anger i denne graviditeten, på at jeg solgte bilen min. Alt hadde vært så mye lettere hvis jeg hadde en bil tilgjengelig.

  Hvilke symptomer hadde du før positiv test?

  Husk å følge meg på snapchat: mammatilnoah18

 • 0

  Litt gøy og få med seg andre ting som skjer på privaten, som ikke havner på bloggen. Så hvis dere ønsker, så er det bare å følge meg på instagram (trykk på instagram bildet) og legge meg til på snapchat. Det er også gøy for meg å se hvem leserne mine er, og hva dere gjør på privaten.

   

 • 10

  A baby fills a place in your heart that you never knew was empty.

 • 8

  Ååh! Jeg bare må dele denne enkle oppskriften med dere før jeg tar kvelden! ♥ Det er den beste ansiktsskrubben jeg noen gang har laget, og den enkleste.

  Bland sammen honning, brunt sukker og vanlig sukker. Fordel blandingen ut i ansiktet, den er ganske seig å jobbe med i starten men bare ha litt tolmodighet. La den virke i noen minutter. Fukt hendene og begynn å skrubb ansiktet, i ca 2-3 minutter før du skyller ansiktet i varmt vann. Denne er super effektiv til å fjerne døde hudceller og den tilfører huden god fuktighet pågrunn av honningen. Avslutt gjerne med en god fuktighetskrem for ekstra luksus.

  Håper den faller i smak hos dere også. Godnatt fine ♥

 • 8

  ツ Når du spiser frokost 3 ganger, 2 mellom måltid, middag en gang (gjerne to ganger hvis det fortsatt er litt rester igjen) og kveldsmat 3 ganger, men fortsatt føler at du ikke har spist siden steinalderen.. Det var forresten slik jeg misstenkte at jeg var gravid, for jeg spiste 2 porsjoner med bakt potet, før jeg etter 40 minutter måtte ha en porsjon til.

  ツ Når du går ifra å være trøtt, til å få ett kraftig latteranfall som etterhvert går over i gråt.. Men du kan ikke engang huske hvorfor du lo i utgangspunktet?

  ツ Apropos gråt, jeg begynte å gråte en halvtime etter at klokka hadde slått 00:00 på bursdagen min.. Hvorfor? Fordi typen ikke hadde gratulert meg med dagen. Altså en halvtime?! Da måtte jeg le av meg selv.

  ツ Når du er så kvalm at du brekker deg og bare vil spy, men samtidig tenker på hvor godt det hadde vært med varm brownies og is.

  ツ Når du sitter fast mellom handlevognene og døra på butikken, fordi magen begynner å bli litt for stor.

  ツ Når alle plutselig føler at de har en grunn til å ta deg på magen UTEN Å SPØRRE FØRST. Hadde du følt deg komfortabel hvis en fremmed plutselig begynte å beføle magen din?

  ツ Når barbering av leggene og dine edle deler har blitt til en ekstremsport uten like.

  ツ Når du for det meste vandrer rundt naken (hjemme altså) fordi ingen klær passer deg lengre.

  ツ Når du føler deg som en baby, for alt du kan tenke på er mat, søvn og toalett.

  ツ Når du plutselig har noe i magen som bruker blæra di og ribbeina dine som trampoline. Wohoo, gøy for mageboeren!!

  ツ Når du hørres ut som en hvalross som har svømt 10 km fordi du er så andpusten, men egentlig så har du bare gått opp en trapp.

  ツ Når du får lyst å saksøke hver en tv kanal, fordi de viser reklamer som gir deg cravings og du må trosse vær og vind for å få tak i det.. Merker det særlig godt på biola reklamene.

  Kjenner du deg igjen i noen av disse tingene? Og har du noen punkter selv du kunne tenkt deg å føre på listen?

 • 6

  Jeg synes det er så gøy å følge med på andre gravide, og det er jo så mange av oss! Jeg kjenner ihvertfall 6 stk som er gravide nå. Så jeg håper at dere er like glad i å lese slike week by week innlegg som meg. Her er ihvertfall min gravid oppdatering.

  ღ Uke: 24+4

  ღ Uker til termin: Rundt 15

  ღ Kjønn: Gutt

  ღ Navn: Noah Alexander

  Bilde fra OUL i uke 18+4

  ღ Kontroll: Skal til legen på kontroll i uke 26+0. Da skal jeg ta litt forskjellige blodprøver, og få en terminbekreftelse slik at vi kan søke om foreldrepenger. Vi skal også måle magen for første gang, det blir spennende! Så har vi en time hos jordmor i uke 29+3. Jeg liker å gå annen hver gang hos jordmor og lege.

  ღ Innkjøp: Vi har ikke kjøpt så mye enda. Jeg vil ikke være ferdig med alt flere måneder før lillegutt kommer, ventetiden er lang nok som den allerede er. Men vi har kjøpt litt klær, stellebord, tepper, bamser, smokker osv. Så får vi en del utstyr av familien også etterhvert.

  ღ Bevegelser: Jeg har kjent tydelige bevegelser og spark siden uke 16+1. Samboer kjente også sparkene tidlig, særlig om kveldene når vi har lagt oss, da pleier han som regel å få noen spark i ryggen. Tror Noah blir en liten pappa dalt, for han blir alltid veldig livlig når pappaen er i nærheten. Veldig koselig

  ღ Vektøkning: Usikker på hva jeg veide før jeg ble gravid. Men veide meg første gang i uke 4+5, og etter den gang har jeg gått opp mellom 7-8 kg. Jeg har vært utrolig sulten hele graviditeten, kan ikke huske sist jeg følte meg mett..

  ღ Strekkmerker: Har ikke fått noen til nå. Har noen svake på låret og rumpa, men de kom lenge før graviditeten.

  ღ Tungt: Jeg begynner å merke det på kroppen at jeg er gravid ja, men det går veldig fint enda. Det tar litt lengre tid før jeg klarer å snu meg i senga eller reise meg opp ifra sofaen feks. Og jeg føler at jeg har en vannmelon som ligger å presser på lungene mine, for det skal serriøst ingenting til før jeg blir andpusten.. Men verre skal det nok bli, for jeg er kun rett over halvveis i graviditeten.

  ღ Cravings: Har ikke noen eksakte cravingser for tiden. Jeg har egentlig lyst på alt eller ingenting? Men de cravingsene jeg har hatt i løpet av graviditeten er grønne druer, klementiner, rømmegrøt, pepsi og dundersalt.

  ღ Plager: Jeg føler meg SÅ heldig! Jeg har hatt ett helt fantastisk svangerskap. Jeg var konstant kvalm de første 13 ukene ca, men etter det så har jeg nesten vært fri fra plager. Det eneste jeg er plaget med nå for tiden er halsbrann og ekstrem sult.. + at det lekker råmelk ifra brystene hele tiden, det kan være ganske irriterende til tider. Og jeg nekter å sove med bh, så da får jeg bare leve med det!

  ღ Humør: Blir fortere rørt, jeg gråter av master chef liksom? Rart hva disse hormonene gjør med kroppen. Jeg merker også at jeg tar fortere til tårene hvis noe plager meg. Men utenom det er jeg like blid som alltid!

  ღ Fødselsforventninger: Heldigvis en stund til enda! Jeg gleder meg til å endelig få møte den lille gutten vår. Det blir også spennende å se hvordan jeg takler smertene, og hvordan selve fødselen kommer til å gå.

  Jeg ELSKER å høre om andre sine graviditeter og fødsler. Så gjerne legg igjen en kommentar

 • 0
 • 2

  Hvor høy er du?
  168 cm

  Har du en drøm du ikke har turt å følge? Isåfall, hvorfor ikke?
    Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for å reise og oppleve verden. Jeg og samboeren min har pratet om dette flere ganger, at vi skulle ønske vi bare kunne selge alt vi har og eier, å reise ned til Afrika og jobbe på barnehjem feks. Det har bare blitt med tanken, og nå som vi har ett barn på vei så må vi nok legge den drømmen på hylla. Ihvertfall i noen år til.

  Har du vært forelsket?
  ♥ Ja! I hele 7 år har jeg vært forelsket nå, i verdens beste kjæreste,samboer og kommende pappa. Og jeg blir mer og mer forelsket for hver dag som går. 

  Hva var det siste du drakk?
    ISKALDT vann! Beste som finnes for øyeblikket.

  Har du piercing?
  Jepp, en i navlen.

  Har du tattovering?
    Jeg har 7 stykker. På låret, siden av magen, begge håndleddene, overarmen, brystet og en i nakken.

  Hvor gammel er du?
  Ble 22 år forrige måned. Hater å fylle så sent på året, menmen. Det er jo en sjarm i det å ha bursdag i juletidene også.

  Stjernetegn?
    Steinbukken.

  Favorittquote?
    Haha, de som kjenner meg vet at jeg ELSKER quotes. Men en av mine favoritter er den som jeg har tattovert på magen. `` I never fall down, i always fight``.

  Hva ser du etter i en livspartner?
  Siden jeg allerede har en livspartner, så skal jeg heller fortelle hvorfor jeg har valgt akkuratt han å dele livet mitt med. Han er en person som jeg kan være 100 % meg selv med, altså vi prater om ALT mellom himmel og jord. Det finnes ikke en eneste ting som vi synes er flaut å gjøre eller å prate om i sammen. Han er ærlig, morsom og han har ambisjoner her i livet. Han behandler meg som en prinsesse, men samtidig så er han ikke redd for å sette meg på plass hvis jeg gjør noe feil. Han er en person som alltid har holdt meg i hånden i motbakker, når de fleste ville ha forlatt meg. Derfor elsker jeg han så høyt   Kunne remset opp tusenvis av ting, men da hadde vi aldri blitt ferdige..

  Hva gjør du når du blir trist?
    Setter på musikk. Musikk betyr så utrolig mye for meg, føler alltid at jeg kan kjenne meg igjen i tekstene.. Av og til så stikker jeg ut for å få litt frisk luft også, det hjelper alltid.

  Når gråt du sist?
  Kan ikke huske sist jeg gråt fordi jeg var trist.. Men pågrunn av hormoner i graviditeten, så feller jeg som regel noen tårer hver dag.

  Hva er favoritt godteriet ditt?
    Sure smågodt og smash sjokolade.

  Har du en frykt?
    Jeg er livredd for at noen jeg er glad i skal dø. Jeg vet at alle skal dø en dag, og det skremmer meg..

  Hva er dine svakheter?
    En form for usikkerhet. Jeg er redd for å bli forlatt..