anettelinneaa - hits
Hjem Om meg Kontakt

10

Jeg har 7 tatoveringer og jeg ELSKER dem alle. Jeg angrer ikke på en eneste. De aller fleste har jeg tatt kun fordi jeg liker designet. Alle tatoveringer MÅ ikke ha en spessiell betydning spør du meg. Noen liker å se på kunst, jeg liker å ha kunsten på kroppen, enkelt og greit. Men jeg tenkte å fortelle dere litt om de 3 tatoveringene som faktisk betyr mye for meg.

One life, one love - kanskje litt klisje å si? Men dette sitatet betyr mye. I flere år var jeg forelsket i samme person og selv om følelsene ikke var gjensidige på det tidspunktet, så ga jeg aldri opp. Jeg visste at det vi hadde var spessielt og at vi var ment til å ende opp sammen, så jeg var villig til å vente hvis det var det som måtte til. Og jeg angrer ikke den dag idag, for nå har vi vært kjærester i 4 år og vi venter vårt første barn om bare noen få måneder. So yes, he is my one life one love.

I never fall down. I always fight - Jeg mener det er viktig å kjempe for det man ønsker å oppnå her i livet. Det finnes mennesker som vil prøve å ødelegge deg på veien, mennesker som ikke ønsker deg noe godt - men man må aldri slutte å fighte. Du klarer AKKURATT det du vil hvis du bare prøver hardt nok. Så denne tok jeg fordi ingen klarer å ødelegge meg! Ingen skal få ødelegge mine muligheter til å komme meg dit jeg vil.

Hva synes du om tatoveringene mine? Har du noen? ♥
Husk at alle som kommenterer bloggen min denne måneden er med på å vinne ett gavekort på 200 kr, på blivakker.

 • 10

  ♯ Alle ytterdører må være låst til enhver tid. Selv om jeg er super nazi på dette området og aldri glemmer å låse, så må jeg alltid dobbeltsjekke dørene før jeg legger meg. Eller, samboer må dobbeltsjekke - for jeg er en pyse.

  ♯ Jeg bruker nytt glass hver gang jeg skal ha noe å drikke. Jeg kan ikke ha vann i samme glass som jeg har drukket brus fra liksom.. Dessuten så er jeg veldig ubesluttsom, så det er ikke alltid jeg klarer å bestemme meg om jeg vil ha saft eller brus - så da tar jeg begge deler. Så det går en del glass her i hus, for å si det sånn.

  ♯ Jeg er ekstremt dårlig på å lyve. Altså, jeg eier ikke pokerfjes at all.

  ♯ Jeg må skylle glasset 3 ganger før jeg kan bruke det.. Men det er kun når jeg skal drikke vann, veldig rart. Men det er en uvane jeg har hatt så lenge jeg kan huske.

  ♯ Jeg HATER å brette klær. Så når jeg har vasket klærne, så ligger de som regel en uke i tørketrommelen før jeg orker å ta dem. Enten det, eller så ligger de i en kurv på rommet. Jeg MÅ skjerpe meg på dette området, for skittentøyskurvene flyter over på vaskerommet nå.. Og nå er vi bare to? Lurer på hvordan det kommer til å se ut når vi blir 3 stykker som skal ha klærne vårs vasket. Nei det vil jeg helst ikke tenke på, jeg må virkelig ta meg sammen.

  ♯ Jeg setter alltid på MINST 5 alarmer.. Og det verste av alt? Jeg kan sove gjennom dem alle.. Alarmen ligger å skriker meg i øret, mens jeg sover som en drøm. Men hvis samboer lister seg ut av senga, eller hvisker navnet mitt - så våkner jeg med en eneste gang. Nå etter at jeg ble gravid sover jeg mye lettere, heldigvis. Nå våkner jeg alltid til første alarm. Men jeg må uansett ha på 5 alarmer, vibrering og sjekke 10 ganger at lyden står på fullt. Har helt angst for å forsove meg til avtaler.

  ♯ Jeg overtenker hver minste ting og er fullt klar over det selv.

  ♯ Jeg slenger ifra meg sokkene over alt. Så uansett om du er på badet, soverommet, i sofaen eller hvor som helst i huset - så kan jeg nesten garantere deg at du finner en sokk eller to.

  ♯ Jeg må alltid ha litt mat liggendes igjen på tallerken etter at jeg har spist. Denne uvanen har jeg hatt siden jeg var liten, jeg husker pappa holdt på å klikke når jeg aldri klarte å spise opp den siste lille biten av brødskiven.

  ♯ Jeg må alltid gå på venstre siden av de jeg henger sammen med. Og når jeg skal holde samboeren min i hånden så må alltid min hånd være bakerst - hvis dere skjønner? Heldigvis er samboer omvendt, så vi klaffer perfekt ♥

  Har dere noen rare uvaner eller tvangstanker? Jeg vil gjerne høre.

 • 6

  God Søndag fine dere ♥ Håper dere har hatt en fin helg?

  Her i hus så er vi så trøtte for tiden, så vi har bare slappet av med god mat og serie, før turen går i seng i 9 tiden hver kveld. Veldig uvant for oss å være, men greit å ha kommet inn i en god rutine når lillegutt kommer til verden.
  I går kveld satt vi opp sengen hans, så nå begynner barnerommet å ta form. Dere kan få en sniktitt på hvordan barnesengen ser ut, for selve rommet legger jeg ikke ut enda. Da er det bare til å sjekke ut instagrammen min HER.

  I det siste så har jeg begynt å tenke en del på barnedåp. Hvordan vi vil det skal se ut, hvor vi vil ha dåpen, hvem som skal være fadder osv. Så da har jeg kikket litt på nettet etter inspirasjon og tenkte jeg ville dele noen bilder med dere. Det blir nok ikke så fansy som på disse bildene, men det er lov å drømme seg litt bort tenker jeg ♥

  Blå er ihvertfall en helt nydelig farge som vi kommer til å bruke der det er mulig. Hva synes dere?

 • 8

  Bildet over sier alt for min del. Jeg vil at DU skal fortelle meg hva musikk betyr for deg. Fortell gjerne om en gruppe/sang som har gjort ett positivt inntrykk på deg, en sang som kanskje har hjulpet deg over hjertesorgen, eller en sang som bare får deg til å stå opp av sengen om morgenen. Jeg skal dele de sangene som har betydd mest for meg gjennom livet - så gleder jeg meg til å høre deres. Jeg hører som oftes på cover sanger, da de treffer meg mer følelsesmessig enn orginalene.

  Sanger jeg hørte på når jeg hadde kjærlighetssorg
  When i was your man- Bruno Mars
  Just give me a reason- Pink
  Human- Christina Perri
  She`s not me- Zara Larsson

  Sanger jeg hørte på for å komme meg over kjærlighetssorg
  Tattoo- Jordin Sparks
  Ugly heart- G.R.L.
  We are never ever getting back together- Taylor Swift
  ღ Farewell- Denace

  Sanger som gir meg en good feeling
  Good life- OneRepublic
  Despacito - Luis Fonsi ft. Justin Bieber
  Not afraid - Eminem
  Written in the stars- Tinie Tempah

  Nå danser mageboeren også. Han blir nok like glad i musikk som mammaen og pappaen sin. Jeg og Alexander traff faktisk hverandre for første gang i 2009 på UKM. Så musikken har vi alltid hatt sammen som en felles interesse. Jeg kan trygt si at det var noe med han som gjorde at jeg falt for han ved første blikk der han stod på sceenen. Og etterhvert som jeg ble kjent med han så ble jeg bare enda mer forelsket.. ♥ And i still am

   
 • 16

  Av og til skulle jeg ønske at jeg kunne reist tilbake i tid.. Tilbake til den tiden der jeg var 15 år og usikker. Jeg skulle ønske jeg kunne fortalt meg selv at tingene som skjedde ikke var verdens undergang, at menneskene som mobbet meg ikke ville være i livet mitt den dag idag og at de IKKE var verdt alle tårene jeg gråt hver kveld.

  Mobbing er det verste som finnes. Det gjør så vondt, at av og til skulle man ønske man slapp. Man vil bare slippe å stå opp om morgenen, slippe å være redd for å gå alene, slippe å gråte seg i søvn - slippe å leve. Det er harde ord, men det er sannheten. Sannheten til veldig mange. I flere år var det meg.

  Foreldrene mine sa alltid ``kjære deg, jeg vet at dette er utrolig vondt. Jeg vet at det er vanskelig for deg å se nå, men når du slutter på vidergående så vil alt bli bedre``.

  Det var betryggende å høre - men samtidig vanskelig å forstå. Hvordan kunne de vite at dette skulle bli bedre for meg flere år frem i tid?

  For meg var hendelsene på skolen og i fritiden verdens undergang. Jeg følte meg ekkel, latterliggjort, usikker, lei og redd... Særlig redd.. Hver gang jeg gikk alene så snudde jeg meg flere ganger for å se om noen fulgte etter meg.
  Jeg følte aldri for å rekke opp hånden på skolen for å spørre om hjelp, for da begynte hviskingen etterfulgt av fnising.
  Jeg fikk flere ganger kjeft av lærerne for å ikke fulge med i timen - alle trodde jeg gjorde det for å være kul - for å passe inn. Men sannheten var at jeg hadde grått hele natten og nesten ikke sovet, jeg var trøtt og da klarer man ikke alltid å holde fokus. Jeg hadde rett og slett nok med mine egne tanker.

  ``Det er bare å ignorere dem. De sier bare stygge ting til deg for å få oppmerksomhet``

  Når noen sier så stygge ord til deg at du bare kjenner tårene presse på og du har gråten langt opp i halsen, hvordan skal man klare å ignorere det? Kanskje det er mulig en gang eller to, men ikke når det har foregått av og på siden barneskolen.
  Alle mennesker ønsker å føle seg gode nok? Alle VIL føle seg elsket.. Men de fikk meg til å føle noe helt annet.

  Jeg kan være frustrert og oppgitt over at den tiden og tiden etterpå ble såpass ødelagt kun på grunn av noen få mennesker. De var mine monstre i flere år før jeg klarte og gi slipp og gå videre.

  Jeg blir så forbannet av å tenke på det. Hvordan er det mulig å være så ekle mot andre mennesker? Hvorfor er det ingen som griper inn? Når foreldrene gang på gang prøver å ha samtaler med skolen angående hva som faktisk foregår med barna deres når de er på skolen, hvorfor gjør ingen noe? Og nei det hjelper ikke å bytte klasse på den stakkars personen som blir mobbet.

  Det er MOBBERNE som må straffes! De ødelegger liv, bokstavelig talt. Statistikken på selvmord er ganske høy - og mobbing er ofte en stor årsak til at folk ikke ønsker å leve lengre. Så hvorfor blir ikke mobberne straffet? Jeg føler ikke folk ser alvorligheten i det - og det gjør meg fly forbannet.

  Så jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne reist tilbake i tid. Da skulle jeg fortalt den usikre lille versjonen av meg selv, at hun faen meg er bra nok. At hun ikke må la disse monstrene ødelegge henne, for ting blir bedre den dagen hun er ferdig på skolen. Hadde jeg visst det jeg vet den dag idag, så hadde det vært enklere å ignorere tingene de sa, for da hadde jeg VISST at ting blir bedre. Da hadde jeg visst at om noen år så var jeg på en mye bedre plass enn dem.

  Jeg skal fortelle dere en hemmelighet. Flere av de som mobbet meg fordi de mente de var så mye bedre og flinkere enn meg - de sitter uten utdanning den dag i dag. Flere av dem har også havnet på kjøret med harde stoffer.
  Jeg? Jeg har en utdanning, verdens beste mann og venter barn om ett par måneder. Jeg kunne ikke bedt om et bedre liv.

  Selv om jeg hater disse menneskene, så skal jeg faktisk takke dem. Takke dem for at de gjorde meg til den sterke personen jeg er i dag. Dere lærte meg tidlig å ikke være naiv, eller tro at folk alltid har gode hensikter. Dere har lært meg å aldri la noen tråkke på meg igjen. Selv om dere ødela selvtilliten min i flere år, så vet jeg nå at jeg er bra nok. Og jeg trenger ikke folk i livet mitt som mener noe annet. Det trodde jeg før - så takk for at dere lærte meg på den harde måten.

 • 16

  Nidar hylles etter at de kom ut med påske-egg uten palmeolje..
  Jeg er klar over at en plass må man begynne for å stanse ødeleggelsene av regnskogen, men hvorfor ikke starte med produkter som selges i butikkhyllene hver eneste dag, hele året? Nidars favoritter, troika og smørbukk for eksempel, det er Nidar sine sjokolader som inneholder 1.00-5 % palmeolje. Og Freia Daim Duble Nordic for eksempel, inneholder hele 15.30 % palmeolje. Hvorfor er ikke disse boikottet?
  Jeg føler at å hylle Nidar fordi de har kommet ut med påske-egg uten palmeolje, blir som å hylle en person for å være vegetarianer en måned i året.

  Det samme gjelder forbrukerne. Hvorfor kjefter du på meg hvis jeg kjøper en pakke med freia sine påskeegg? Når du selv kjøper is ifra Hennig Olsen? Når du vasker håret ditt med det, du smører inn kroppen din med det og du kjøper barnegrøt ifra nestle og hipp som inneholder palmeolje?
  Det blir så dobbelt moralsk spør du meg.

  Jeg føler at hele denne debatten gikk litt vel mye utover Freia. Det var de som fikk gjennomgå. Det er så UENDELIG mange produkter ifra andre produsenter der ute som også har palmeolje i seg. Som de fleste bruker flere ganger i uken..
  Hvorfor bryr du deg ikke om det?
  Jeg har vel aldri opplevd å få kjeft når jeg har smørt inn kroppen min med body butter ifra body shop? Hvorfor ikke? De inneholder jo palmeolje de også..
  Vi bruker produkter med palmeolje hele tiden - vi er bare ikke klar over det. For alt som fikk oppmerksomhet i media, var Freia sine påskeegg.

  Jeg er litt usikker på hvor jeg egentlig vil med dette innlegget. Men jeg føler at å bare boikotte freia sine påskeegg blir helt feil plass å starte på dersom vi ønsker å gjøre noe for regnskogen. Det finnes uendelig med produkter på markedet som inneholder mye mer palmeolje og brukes av tuuuusenvis av mennesker, hver eneste dag. Jeg anbefaler deg å ta en titt på palmeoljeguiden og gå igjennom hver enkel matvare. Og google deg litt rundt når det kommer til kosmetikk og sminke, det har jeg gjort nå.
  For hvis du virkelig vil støtte regnskogen, så går du all in! For du gjør ikke regnskogen en tjeneste når du boikotter påskeeggene, men samme dag kjøper en pose med nidars favoritter.

  For å komme til palmeoljeguiden - trykk her

  7 av 12 kosmetikk produkter inneholder palmeolje - les her

  Jeg håper at dette innlegget ikke ble for rotete. Hva tenker dere om denne debatten egentlig? Vil gjerne høre forskjellige synspunkt. Og jeg skal ikke dra alle under en kam, for jeg vet at flere virkelig har gått inn for å boikotte alt med palmeolje i! Respekt til dere. Dette innlegget er mer rettet mot dem som klager på meg for å kjøpe Freia sine påskeegg, når de ikke er hakket bedre selv.

 • 14

  Er du sosial?
  Ja. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt dårligere til å komme meg ut på ting etter at jeg solgte bilen.. Jeg hater kollektiv transport! For å komme meg til bestevenninna mi for eksempel så må jeg sitte 2 timer på buss EN VEI.
  Med bil bruker jeg 25 min ca? Så det er litt forskjell kan du si. Så må man i tillegg planlegge mye mer når det kommer til busslivet.

  Hva slags ringelyd har du på mobilen?
  Der måtte jeg faktisk tenke meg godt om. Jeg har ALDRI og da mener jeg ALDRI lyd på telefonen. Den er alltid på lydløs.. Men jeg har ihvertfall den standard ringetonen til Iphone.

  Hva bruker du helst penger på?
  Mat og drikke, så absolutt.

  Hvilken dessert er din favoritt?
  Flytende sjokoladekake med vaniljeis. Beste som finnes! Jeg savner skikkelig å ha en fryseboks i hus.. Det er så mange ganger jeg har hatt lyst på is i denne graviditeten.. Men det er vel slik det er? Vi har lyst på det man ikke kan få.

  Har du stasjonær eller bærbar data?
  Jeg har begge deler faktisk. Den stasjonære pleier jeg å spille på, men det har jeg ikke gjort siden før jul. Så nå sitter jeg for det meste på sofaen og koser meg med den bærbare.

  Hva er det rareste du har spist?
  Krokodille. Det smakte kylling, men fortsatt en veldig rar opplevelse.

  Sover du med eller uten klær om natten?
  Uten! Jeg klarer ikke å sove med klær.. Selv om jeg burde begynne, for nå våkner jeg til at melken renner langs armen og lager stygge merker på lakenet.. Hardt liv å være gravid!

  Hvilket siste videoklipp fikk deg til å le?
  Vegard Harm sin vine når det kommer til skrekkfilm. Du kan se den
  HER

  Når våknet du i dag?
  Våknet kl 07. Men lå i senga å så på serie frem til kl 09, elsker å ha en rolig morgen.

  Hva stod det på den siste meldingen du fikk?
  Medlemstilbud ifa barnas hus. Jeg får veldig sjeldent meldinger på tlf.. Folk skriver som regel til meg på messenger eller snapchat. Lenge leve 2018!

  Hvor høy er du?
  169 cm.

  Hvor mange søsken har du?

  6 stk. 4 hos mamma og 2 hos pappa.

  Hva har du alltid i veska?
  Haha! Det er heller hva jeg IKKE har i veska. Det finnes nada system oppi der, og du finner alt ifra drops, neglelakker og lipglosser til nødvendige ting som lommebok, nøkler og mobil. Jeg blir sprø hver gang jeg skal finne noe oppi der, for jeg har alt for mye unødvendige saker og ting. Er jeg alene om dette problemet?

  Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
  Det må være saftmuggen, haha. Cravings til tusen, har alltid en mugge med rød saft stående ved siden av meg.

  Hva ønsker du deg mest akkuratt nå?
  Noe god mat! Vi har kun nudler her i hus og det fristet virkelig ikke.. Og magen min rumler etter mat.. Det bare fristet veldig lite å gå på butikken i dette snøværet!

  Hva var det siste du grublet på?
  Fødselen. Selv om jeg ikke ønsker å planlegge fødselen min, så er den i tankene mine hele tiden. Kommer vannet til å gå? Isåfall hvor er jeg når det skjer? Hvordan kjennes det ut å ha rier? Hvor lang tid kommer den til å ta? Kommer jeg til å føde normalt? Det er så ufattelig mange tanker som spinner i hodet mitt akkuratt nå..

  Hva hører du på akkuratt nå?
  Without you - Marcus og Martinus

  Hvilke nettsider besøker du hver dag?
  Blogg.no og facebook.

  Hva gjør deg lei?
  Jeg kjenner at økonomien min gnager på meg.. Jeg er utdannet, men har ingen jobb - så jeg kan naturligvis ikke bidra like mye med utgiftene vi har hjemme. Det gjør også at jeg føler meg misslykket, for man skal liksom ha en jobb.. Og særlig når jeg har brukt 4 år på å få meg denne utdannelsen.

  Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
  Det pleide å være rumpa mi.. Helt til strekkmerkene dukket opp, nå synes jeg ikke den er like fin lengre. Så jeg vet faktisk ikke? Jeg føler dette er ett vanskelig spørsmål å svare på som gravid, for jeg føler meg helt ærlig ikke særlig attraktiv etter å ha gått opp 12 kg.

  Det mest romantiske du har gjort?
  Hmm.. Jeg brukte flere dager på å lage en bok full av bilder og tekst til kjæresten min når han hadde bursdag. Jeg spanderte også en spa weekend på oss, det var en utrolig romantisk helg.

  Har du vært gift eller forlovet?
  Nei.

  Hvilke uvaner har du?
  Drikker alt for mye brus.

  Hvilket sted foretrekker du minst?
  Venterommet hos legen. Det er alltid så pinlig stille der + lang ventetid.

  Ditt lengste forhold?
  Jeg og Alexander har vært sammen i snart 4 år. Det er mitt lengste forhold og mitt første skikkelige forhold.

  Ditt lengste skift på jobb?
  Det må være nattevaktene. Da begynte jeg kl 22 og var ferdig 07:45.

  Hvilken årstid liker du best?
  Sommeren!

  Når har du bursdag?
  26 Desember.

  Har du noen gang vært innlagt på sykehus? Hvorfor?
  Ja. Ble innlagt når jeg hadde nyresteinsanfall.

  Syns du at du blir skyldig noen noe når de kommenterer på bloggen din?
  Nei, absolutt ikke. Men jeg er veldig glad i å kommentere tilbake for å vise leserne at jeg bryr meg. Men jeg kommenterer ikke bare for å kommentere, innleggene deres må være interessante å lese.

  Jeg håper dette innlegget falt i smak hos dere og at dere fikk bli litt bedre kjent med meg som person? Så får dere ha en aldeles nydelig valentinsdag ♥♥


 • 14

  Først og fremst så vil jeg starte dette innlegget med å hylle min kjære mamma! ♥ Hun er mammaen min, men samtidig min aller beste venn. Hun er den jeg kan ringe til uansett om det er noe trist eller noe bra, og hun gir meg alltid gode råd. Det finnes rett og slett ingen ord for hvor mye hun betyr for meg.
  Så gratulerer med dagen til deg, og til alle andre fantastiske mødre der ute. I dag er deres dag, og selv om dere fortjener det beste hver eneste dag - så fortjener dere en ekstra oppmerksomhet akkuratt på denne dagen. Idag blir jeg også litt ekstra rørt, for om 1 år på denne dagen så er jeg en mamma selv. Til en nydelig liten gutt på nesten ett år! Det er sprøtt å tenke på.

  Idag er det også bollesøndag! Så her lukter det nystekte boller i hele huset. Det finnes uendelig mange bolleoppskrifter der ute, men jeg tenkte å dele min favoritt oppskrift med dere.

  Ta hvetemel, salt, sukker, gjær og kardemomme i en bolle. Gjæren pleier jeg å dele opp i små biter og fordele rundt i bollen. Den vil smuldres opp etterhvert. Men pass på så ikke saltet havner oppå gjæren, da saltet dreper gjær.

  Pisk sammen melk og egg og varm opp til litt under lunkent, ca. 30 grader. Her pleier jeg å bruke steke-termometer for å få helt riktig temp. Hell melk/eggblandingen sammen med de tørre ingrediensene og elt i 10-15 minutter til deigen slipper bollen. VELDIG VIKTIG Å BRUKE GOD TID PÅ ELTING FOR BEST RESULTAT! Så ikke dropp denne prosessen.

  Når det har gått 10 minutter så tilsetter du smør. Smøret pleier jeg å dele opp og fordele rundt, slik at ikke alt havner på en plass.
  Når du har tilsatt alt så skal deigen elte i 10-15 minutter igjen. Hvis du bruker kjøkkenmaskin (noe jeg dessverre ikke har) så setter du opp hastigheten litt de siste 5 minuttene av eltingen.

  Smør en bolle med olje (uten smak) og ha deigen oppi. Dekk bollen med plast, og sett den på en varm plass til heving. Deigen skal bli dobbel størrelse, så bare hold ett øye med den. Min måtte stå i ca 35-40 minutt.

  Nå er det tid for rulling. Her gjør du litt som du vil, men jeg pleier å måle opp hver deigbit slik at alle bollene blir like store.

  Legg bollene tett i tett på ett stekebrett. Haha, det rimte! Dette gjør at bollene vokser inn i hverandre, noe jeg personlig syns er mye bedre. Legg ett tørkle over stekebrettet, og etterhev i 40 minutter. Pensle bollene med egg eller melk før steking.
  Stekes på 180 grader i ca 15 minutter.

  Valget er stort når det kommer til hvordan du vil ha bollene. Jeg pleier å lage noen skoleboller og noen vanlige boller som jeg kan toppe med sukker, eller ha vanlig krem og syltetøy på i midten.

  ENJOY SWEETIES! Nå må jeg stelle meg, før det er avgårde på middag hos svigers. Ha en fantastisk søndag!
  Gjerne del din favoritt oppskrift, jeg elsker å finne nye måter å bake på.

 • 12

  Okei.. Hvor skal jeg starte? Jeg havnet inn på en blogg der det var ett innlegg om utroskap, og jeg kjente rett og slett at jeg måtte skrive noen meninger rundt dette. Jeg nevner ikke navn, for jeg er ikke ute etter person angrep! Teksten som er merket med fet skrift, er ting denne personen mener er utroskap eller i gråsonen til utroskap. Det som står under, er min mening.

  Hvis du blir sammen med en gutt, og han har en nær bestevenninne som han er med veldig ofte. Er dette da utroskap? Jeg mener det er det..
  ❧ Nei, nei nei.. Hvis du har funnet deg en kjæreste, som allerede har en nær bestevenninne - så må han vel få lov til å fortsette vennskapet? Det er en grunn til at hun er bestevenninnen hans, og du har blitt valgt som kjæresten hans?
  Det handler også om tillit mener jeg. Hvis du ikke stoler på kjæresten din rundt det motsatte kjønn, så har du funnet deg feil person å bli sammen med. Men jeg hadde aldri godtatt at kjæresten min plutselig fikk seg en ny venninne, som han hadde vært med hele tiden - uten at jeg fikk vite hvem det var. Det føler jeg blir en litt annen situasjon.

  Det å sende flørtende meldinger, like bilder og snappe med personer av det motsatte kjønn (som ikke er jobb relatert). La oss si at du sender snapper eller liker bildene til personer av det motsatte kjønn, uten noen annen grunn enn å bare gi de oppmerksomhet. Er du da utro?  For min del syns jeg virkelig ikke at det er ok, og det er ikke noe jeg hadde godtatt eller gjort selv. Men mange syns jo dette er helt harmløst, og legger ikke noe i det. Syns du det er utroskap?
  ❧ Å sende flørtende meldinger er en ting, det er helt uakseptabelt spør du meg. Så lenge du begynner å skjule meldinger, snapper osv - da vet du selv at du gjør noe galt tenker jeg.
  Men man må vel få lov til å like bilder av det motsatte kjønn uten at det skal stemples som utroskap?
  Man må vel få lov til å sende snapper til det motsatte kjønn, så lenge det ikke inneholder flørting?
  Det er ikke slik at når du går inn i ett forhold, så skal det være likt som å havne i fengsel?
  NULL KONTAKT MED SOSIALE MEDIER..
  Nei det blir rett og slett for dumt. Jeg VET at det finnes mange flotte damer der ute, og kjæresten min har selvfølgelig lov til å mene det samme - men til syvende og sist så er det meg han har valgt å være sammen med. Så jeg ser ingen grunn til å bli usikker over noen likes?
  Ville han hatt noen andre, så hadde han valgt noen andre. Det er ingen som har tvunget han til å bli sammen med meg.

  En ting som er veldig i gråsonen er dansing med det motsatte kjønn. La oss si at du er på et utested med venninner og har det gøy med de. Plutselig begynner en gutt og danse med deg bakfra, og du danser tilbake. Er du da utro? Man står jo faktisk og gnir kroppen sin inntil det motsatte kjønn på en flørtende måte. I mitt hode er det klart og tydelig utroskap. Men hos mange andre er det helt ok. Syns du det er utroskap?
  ❧ Jeg vil ikke si at det er utroskap, men det er totalt unødvendig og danse flørtende med det motsatte kjønn når du allerede har kjæreste. Det kan fort skape usikkerhet og konflikter i forholdet, så får du velge selv om du mener det er verdt det. Jeg ville ihvertfall aldri ha gjort det, jeg hadde høflig gått bort fra han som prøvde å danse med meg. 

  Siden bloggeren selv er jente, så ble innlegget mitt skrevet på denne måten. Men bare for å legge fakta på bordet, det er like mange jenter der ute som er utro mot guttene.

  Hva tenker du om disse punktene? Er du mest enig med personen som skrev teksten i fet skrift, eller meg?

 • 10

  Jeg ble inspirert av bloggbedre til å velge ett ord som skal beskrive mitt kommende år. Når jeg har valgt ett ord, så skal dette ordet leves opp til resten av året. Jeg skal bruke det i alle settinger, så det blir som min egen livsguide rett og slett. Jeg visste med engang hva mitt ord skulle være.  ✯ Tilstedeværelse ✯

  Grunnen til at jeg valgte dette ordet, er fordi vi snart blir en liten familie. Det er noe jeg har drømt om i alle år, så dette året skal jeg ikke gå glipp av.

  Gå glipp av tenker kanskje dere? Det er vel ikke mulig å gå glipp av ett helt år? Men faktisk, så er jeg ikke særlig flink til å være tilstede i øyeblikkene. Det har vært viktigere å ta flotte bilder av middagen slik at jeg kan vise den til alle vennene mine, enn å faktisk spise maten mens den er varm. Det er viktigere å sjekke facebook med engang jeg våkner, enn å faktisk si god morgen til kjæresten min som ligger rett ved siden av.
  Dere skjønner poenget? Hvis jeg skal holde på slik til alle tider, så går jeg faktisk glipp av mange viktige øyeblikk. Og det er noe jeg er lei av.. For jeg er klar over det, at telefon og internett har tatt over livet mitt på en måte jeg aldri hadde trodd skulle gå an. Men det har blitt til en avhengighet, og som ordet sier selv - det er vanskelig å stoppe. Men det må stoppe, ihvertfall før babyen kommer. Youtube skal ikke bli til smokk for Noah når han gråter - jeg skal trøste han selv. Ipad skal ikke bli hans underholdning før han bikker 1 år, fordi at jeg trenger ro til å sitte på min egen telefon. For det er faktisk slik det har blitt, og jeg dømmer ingen for valgene de tar med sine barn. Men dette er det jeg mener er best for mitt barn. Selvfølgelig går det greit av og til, men ikke hver eneste dag. Ikke hver eneste gang barnet gråter.


  Derfor har jeg valgt ordet tilstedeværelse, for jeg skal bli flinkere til å nyte øyeblikkene sammen med de jeg er glad i. Vi lever bare en gang, så man må bli flinkere til å gjøre ting sammen, utfordre seg selv så ofte man kan og nyte det å faktisk være i live.

  Nå vil jeg at du skal sette deg ned og finne ditt ord for 2018. Tenk igjennom hva du ønsker av året. Hva trenger du?

  Tillit. Målrettet. Glede. Tro. Balanse. Fokus. Vitalitet. Familie. Utfordring. Omfavne. Tilstedeværelse. Integritet. Håp. Generøsitet. Ja. Nei. Tilgivelse. Puste. Styrke. Magisk. Fred. Tøff. Kjærlighet. Fornøyd. Selvtillit. Trygghet. Balanse. Mot. Disiplin. Vokse. Tålmodighet. Fryktløshet. Utforske. Overflod. Mer.  Forenkle. Takknemlig. Ydmykhet. Pause. Kreativitet. Drømme. Be. Gi. Historier. Åpenhet. Sosial.

  Har du valgt et årets ord for 2018? Fortell meg gjerne hva det er, og hvorfor du har valgt det!

   

   

 • 10

  Etter ønske ifra en leser som ville vite symptomer på en graviditet. Husk at alle er forskjellige, og selv om du har flere symptomer så betyr ikke dette nødvendigvis at du er gravid. Det aller sikreste er å ta en test.

  Når jeg gikk på prevensjon, så var hodet mitt helt på styr. Jeg trodde at jeg var gravid hver eneste måned.. Jeg hadde ALDRI mensen, jeg var ofte kvalm, hadde god luktesans, følte magen vokste - ja you name it, jeg hadde egentlig alle tegn på en graviditet. Og hver gang jeg tok en test, så ble jeg nesten litt deprimert når den viste negativ. Ikke det at vi hadde planlagt å bli gravide, langt ifra - men når du i flere uker går å føler deg gravid, så begynner kroppen automatisk og innstille seg på den nye situasjonen. Da blir det litt leit når du hver eneste måned blir slått i trynet av en helt annen sannhet. Derfor valgte jeg å slutte på p-pillene i begynnelsen av Juli, for å gi kroppen min litt fred. Hodet mitt og psyken min trengte det.

  Siden jeg i lang tid hadde vært testoman, hvis man kan kalle det for det? Så hadde mamma kjøpt en pakke med ebay tester til meg. Så på kvelden den 28 August, så fant jeg ut at jeg skulle ta en test. Egentlig bare for moroskyld+ at jeg hadde vært ekstremt sulten den kvelden.. Men selvfølgelig, slik som det hadde vært alle de andre gangene så var denne testen også negativ. Så den gikk rett i bosset.

  Morgenen etter, så husker jeg ikke hvorfor? Men ihverfall så tok jeg en test. Og der dukket det opp 2 streker.. Jeg tok også opp den testen ifra bosset, og den hadde plutselig også 2 streker! Jeg forstod ingenting, og hjertet mitt dunket fort som bare det. I all hast sendte jeg bilder av testene til bestevenninna mi med følgende tekst `` SANT DETTE ER BARE EN STREK SOM VISER AT TESTEN FUNKER``?

  Jeg vet ikke helt hva som foregikk oppi hodet mitt, for jeg vet jo veldig godt hvordan en positiv test ser ut. Men hun sa at den så veldig positiv ut. Så jeg ringte mamma og spurte hva hun tenkte, og hun sa at jeg skulle ta en til for å dobbelt sjekke. Så jeg tok en til og den viste raskt 2 streker. Så hun ba meg om å gå ned på apoteket for å kjøpe en clear blue test, for hun trodde at jeg kunne være ett stykke på vei siden den slo såpass raskt og sterkt ut - 2 dager før forventet mens. Og den viste at jeg var gravid 2-3! ♥ Ett helt uvirkelig øyeblikk som jeg aldri kommer til å glemme.

  Jeg har alltid planlagt at dagen jeg blir gravid skal jeg fortelle det til samboer på en helt spessiell måte. Men slik ble det altså ikke! Jeg var helt skjelven, og klarte ikke å vente til han kom hjem fra jobb. Så jeg ringte han på facetim, sa hei pappa og viste han testen. Stakkar mann, han klarte ikke å fokusere på jobb etterpå. Så neste gang må jeg nok prøve å vente til han er ferdig på jobb før jeg deler en sånnen nyhet.

  Men nå prater jeg meg helt vekk her. Men poenget mitt var at jeg hadde ikke noen som helst symptomer ukene før jeg tok test! Kun den kvelden jeg følte at jeg var ekstremt sulten, og spiste 3 porsjoner med middag.That`s it. Mens andre ganger når jeg IKKE har vært gravid, så har jeg hatt full pakke. Så det er utrolig forskjellig ifra person til person og graviditet til graviditet. Men etter at jeg hadde tatt testen, da kom svangerskapsplagene på løpende bånd. Så jeg tenkte jeg ihvertfall kunne dele dem med dere.

  ♀ Kvalmen hele døgnet. Ifra morgen til kveld, til og med på nattestid. Jeg måtte bruke sea bands og tygge på dundersalt for å komme meg gjennom dagene.

  ♀ Trøtthet. Jeg sovnet bare jeg la meg ned på sofaen, og der kunne jeg sove i flere timer. Når kvelden kom og hodet traff puta, så sovnet jeg med engang og sov GODT frem til 7 om morgenen. Helt i starten av svangerskapet begynte jeg automatisk å våkne 2 ganger om natten, og jeg fikk ikke sove lengre enn til 7 - sikkert kroppen som innstiller seg på at det kommer en baby i hus. Det er heldigvis over nå, jeg vil helst sove så mye som mulig mens jeg kan.

  ♀ Økt utflod. Altså beklager hvis dette blir to much for noen, men jeg visste ikke at det var mulig å få de mengdene? Den ene dagen trodde jeg vannet hadde gått, så gale var det.

  ♀ Smaksløkende endret seg. Følte alt jeg spiste og drakk smakte metall.. Og jeg brakk meg hver gang vi hadde taco, min favorittmat til vanlig.

  ♀ Ekstrem luktesans. Jeg kan lukte ting på milesvis avstand. Jeg kan lukte bosset som står under vasken i 4 etg, helt ned i 1 etg. Det er til å bli gal av.

  ♀ Menssmerter uten at mensen kommer. Det hadde jeg ihvertfall de 3 første mnd, hvis ikke lengre.

  ♀ Hovne og VONDE bryst. Det er nå jeg virkelig skjønner hva vonde bryst betyr! På det verste er det nesten umulig å dusje eller å ha på seg klær. De har også vokst godt i størrelse, wiii.

  ♀ Cravings. Jeg har lyst på ALT, og jeg begynner bokstaveligtalt nesten å grine hvis vi ikke har det i hus. Jeg har virkelig fått kjenne på anger i denne graviditeten, på at jeg solgte bilen min. Alt hadde vært så mye lettere hvis jeg hadde en bil tilgjengelig.

  Hvilke symptomer hadde du før positiv test?

  Husk å følge meg på snapchat: mammatilnoah18

 • 0

  Litt gøy og få med seg andre ting som skjer på privaten, som ikke havner på bloggen. Så hvis dere ønsker, så er det bare å følge meg på instagram (trykk på instagram bildet) og legge meg til på snapchat. Det er også gøy for meg å se hvem leserne mine er, og hva dere gjør på privaten.

   

 • 0
 • 2

  Hvor høy er du?
  168 cm

  Har du en drøm du ikke har turt å følge? Isåfall, hvorfor ikke?
    Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for å reise og oppleve verden. Jeg og samboeren min har pratet om dette flere ganger, at vi skulle ønske vi bare kunne selge alt vi har og eier, å reise ned til Afrika og jobbe på barnehjem feks. Det har bare blitt med tanken, og nå som vi har ett barn på vei så må vi nok legge den drømmen på hylla. Ihvertfall i noen år til.

  Har du vært forelsket?
  ♥ Ja! I hele 7 år har jeg vært forelsket nå, i verdens beste kjæreste,samboer og kommende pappa. Og jeg blir mer og mer forelsket for hver dag som går. 

  Hva var det siste du drakk?
    ISKALDT vann! Beste som finnes for øyeblikket.

  Har du piercing?
  Jepp, en i navlen.

  Har du tattovering?
    Jeg har 7 stykker. På låret, siden av magen, begge håndleddene, overarmen, brystet og en i nakken.

  Hvor gammel er du?
  Ble 22 år forrige måned. Hater å fylle så sent på året, menmen. Det er jo en sjarm i det å ha bursdag i juletidene også.

  Stjernetegn?
    Steinbukken.

  Favorittquote?
    Haha, de som kjenner meg vet at jeg ELSKER quotes. Men en av mine favoritter er den som jeg har tattovert på magen. `` I never fall down, i always fight``.

  Hva ser du etter i en livspartner?
  Siden jeg allerede har en livspartner, så skal jeg heller fortelle hvorfor jeg har valgt akkuratt han å dele livet mitt med. Han er en person som jeg kan være 100 % meg selv med, altså vi prater om ALT mellom himmel og jord. Det finnes ikke en eneste ting som vi synes er flaut å gjøre eller å prate om i sammen. Han er ærlig, morsom og han har ambisjoner her i livet. Han behandler meg som en prinsesse, men samtidig så er han ikke redd for å sette meg på plass hvis jeg gjør noe feil. Han er en person som alltid har holdt meg i hånden i motbakker, når de fleste ville ha forlatt meg. Derfor elsker jeg han så høyt   Kunne remset opp tusenvis av ting, men da hadde vi aldri blitt ferdige..

  Hva gjør du når du blir trist?
    Setter på musikk. Musikk betyr så utrolig mye for meg, føler alltid at jeg kan kjenne meg igjen i tekstene.. Av og til så stikker jeg ut for å få litt frisk luft også, det hjelper alltid.

  Når gråt du sist?
  Kan ikke huske sist jeg gråt fordi jeg var trist.. Men pågrunn av hormoner i graviditeten, så feller jeg som regel noen tårer hver dag.

  Hva er favoritt godteriet ditt?
    Sure smågodt og smash sjokolade.

  Har du en frykt?
    Jeg er livredd for at noen jeg er glad i skal dø. Jeg vet at alle skal dø en dag, og det skremmer meg..

  Hva er dine svakheter?
    En form for usikkerhet. Jeg er redd for å bli forlatt..