anettelinneaa - hits
Hjem Om meg Kontakt

8

Hvilke tanker har du rundt fødselen?
✮ Jeg har ingen anelse om hva jeg skal igjennom. Jeg er fryktelig spent! Hvordan er det å føde? Alle har forskjellige historier om hvordan fødselen deres var, det finnes liksom ingen fasit svar på at slik er det og slik skal det være. Derfor både gleder jeg meg og gruer meg. Det eneste jeg vet 100% sikkert, det er at jeg får verdens nydeligste premie når jeg er ferdig.

Hvordan tror du det blir å være mamma? Noe spesielt du gleder deg til?
✮ Jeg syns dette spørsmålet er like vanskelig som det om fødselen. For jeg har ingen anelse om hva som venter meg? Det blir en helt ny hverdag, der jeg plutselig ikke bare kan tenke på meg selv lengre. Jeg har en liten sønn som trenger mammaen sin til alle døgnets tider, noe som kommer til å være helt fantastisk på alle måter, men samtidig noe nytt og krevende. Jeg kommer til å vokse veldig som person, det er jeg ganske sikker på. Jeg gleder meg til førte øyekontakt med lille gullet. Jeg gleder meg til å bli vår egen lille familie, oss 3. Jeg gleder meg til å se mannen jeg elsker, som pappa, jeg vet at han kommer til å bli verdens flinkeste! Det er så utrolig mye jeg gleder meg til, det kommer til å bli en helst fantastisk reise.

Hvordan syns du det er å få alle hverdagslige ting til å gå opp?
✮ Det går helt fint, jeg får gjort alle målene jeg setter meg hver dag. Men jeg har ganske god tid for øyeblikket, da jeg går hjemme og kun har meg selv å tenke på. Det blir nok litt annerledes når en baby kommer i hus, men vi skal nok få ting til å gå opp da også. Det handler bare om rutiner og planlegging, så får vi til det aller meste.

Kan du begynne å videoblogge? Og kan du vise piercingen din?
✮ Piercingen tok jeg ut når jeg ble gravid, så den får jeg vise en annen gang. Jeg kan sikkert få til en videoblogg, det er bare å si hva du vil jeg skal videoblogge om.

Hva har du savnet mest under svangerskapet?
Vin! Det å kunne ta seg ett glass til den gode fredagsmaten.. Men jeg har funnet flere gode alkoholfrie viner, som jeg har kjøpt en dag jeg vil kose meg litt ekstra. Jeg savner å kunne ligge på magen. Og sist, men ikke minst - det å passe klærne mine. Jeg føler meg som en slask om dagen, for jeg har så sinnsykt lite klær som passer meg, og ikke har jeg råd til å kjøpe en hau med nye klær heller.

Hva er din største bekymring mens du går gravid?
✮ At noe skal gå galt.. Jeg har blitt så utrolig glad i denne prinsen som vokser inni magen, og er livredd for at noe skal skje. Selv om de sier at etter uke 12 så er du ganske sikker på at ting har gått fint, så leser man om ting som skjer etter den tid også. Så jeg føler aldri at jeg klarer å slappe helt av - og det blir sikkert ikke bedre etter at han er født heller. Det er vel dette mors innstinktet som kicker inn for fullt.

Føler du forholdet har forandret seg etter at du ble gravid?
✮ Ikke på noe negativ måte. I starten følte jeg meg veldig kjedelig, for jeg var mye trøtt og sov omtrent hele tiden. Det var lite energi jeg hadde til overs for å si det sånn. Men utenom det, så føler jeg at forholdet vårt har blitt mye sterkere. Jeg føler meg mer forelsket i han enn noen gang, og vi deler noe sammen som er helt unikt. Det går ikke an å beskrive, men jeg har virkelig funnet meg verdens beste mann å få barn med.

Hvor mange barn vil dere ha?
✮ Vi ønsker oss to. Men vi får se.

Hva jobber du som?
✮ Jeg er arbeidssøker for øyeblikket. Det har i utgangspunktet vært veldig vanskelig å få seg jobb, og jeg tror ikke det hadde vært noe lettere nå som det kun er ett par mnd igjen til jeg skal ut i permisjon. Men jeg er ihvertfall utdannet helsefagarbeider.

Hadde dere navn klar før dere fikk vite kjønn?
✮ Ja, vi hadde både jentenavn og guttenavn klar. Hadde Noah vært en jente, så hadde det blitt Elvira. Men hvis vi plutselig får ett barn til, og det blir en jente så får vi bruke det navnet da.

Har dere eget barnerom?
✮ Ja det har vi. Jeg elsker å dulle med rommet hans, selv om han kommer til å sove med oss en stund. Det er en stor del av kosen med det å gå gravid, det å gjøre i stand barnerom.

Det var mange av de samme spørsmålene som ble spurt, men jeg håper jeg har fått svart alle. De fleste spørsmålene ble stilt på snapchat, og den kan det med å klikke - så det kan hende at noen spørsmål ikke har kommet med. Isåfall så beklager jeg ♥

Husk å følge meg på snapchat: mammatilnoah18

Hvis det er andre ting dere lurer på, så er det bare å spørre. Jeg svarer alle så godt jeg kan.

  • 3

    Spør om hva du vil enten i kommentarfeltet her eller på snapchat. Svarer i eget innlegg i løpet av neste uke ♥

    Snapchatten min er mammatilnoah18