anettelinneaa - hits
Hjem Om meg Kontakt

6

Hello Mars ♥ Tenk at det allerede er Fredag igjen imorgen? Jeg synes ukene går så utrolig fort for tiden, så jeg begynner å kjenne på dette nesting syndromet alle prater om. At alt liksom må være på plass og i orden til lillegutt kommer. På Mandag går jeg inn i uke 32, så da har jeg bare 8 uker pluss noen dager igjen til termin. Jeg har dessverre ikke noe nytt å fortelle dere om svangerskapet foreløpig, derfor kommer det ikke noen oppdatering denne uken. Jeg vil heller gi dere noe nytt og spennende! Så da kjører vi i gang med månedens leser. Passer perfekt nå som vi akkuratt har gått inn i en ny måned.

Jeg ønsker så gjerne å gi noe tilbake til dem som alltid legger igjen hyggelige kommentarer til meg. Dere skal vite at jeg setter stor pris på hver enkelt av dere. Siden dette er første gang, så skal vinneren også få med seg en liten premie! 

For å bli med
♥ Legg igjen en kommentar på hvilket som helst innlegg denne måneden. Vinneren blir kåret 31 Mars.
♥ Premien er ett gavekort på blivakker til en verdi av 200 kr + en shoutout på bloggen. Har du ikke blogg, så får du en instagram shoutout.

Håper dette faller i smak ♥

 • 12


  ♛ Silje Færen

  Altså wow! Den første bloggen jeg har lyst til å anbefale dere i dag, er bloggen til Silje. Dette er en blogg jeg kom over for ikke så alt for lenge siden, men det er en blogg jeg blir motivert av å være på. Derfor vil jeg anbefale dere denne bloggen i dag, så kanskje du også blir en fast følger sånn som meg? Noe av det jeg liker best med bloggen hennes, er det at hun varierer mye med innleggene sine. Hun er flink til å oppdatere jevnlig, slik at det alltid er noe nytt og lese. Hun er en utrolig vakker jente som sprer mye glede rundt seg gjennom innleggene sine. Hun blogger mye om hverdagen sin, outfits, tanker, reise, kjæreten sin og best av alt - hun har begynt å vlogge litt også. Hun er utrolig flink til å ta bilder, noe som gjør bloggen hennes enda bedre. Hun har en gjennomført blogg, så dette er absolutt en jeg kan anbefale dere å ta en tur innom. 


  ♛ Ingrid Minde

  Fineste Ingrid! Dette er en blogger jeg har følgt helt siden jeg startet min nåværende blogg. Siden jeg selv skal bli mamma så sier det seg selv at jeg ELSKER andre mammabloggere. Bare se den nydelige prinsessen hun nettopp ble mamma til? Jeg dåner ♥ Grunnen til at jeg ønsker å gi en liten shoutout til deg er fordi jeg setter så stor pris på deg som person. Du har alltid lagt igjen fine kommentarer på bloggen min - og man merker at du ikke kommenterer bare for å kommentere. Du kommenterer fordi du bryr deg og fordi du liker det jeg skriver. Takk for at du er du!
  Jeg valgte deg ikke bare fordi du er en fantastisk person, men fordi jeg digger å følge med på det du skriver. Det er spennende og godt for meg å ha en plass der jeg kan lese alt om svangerskap og fødsel. Denne bloggen MÅ dere bare sjekke ut.


  ♛Nina

  Sist, men ikke minst så ønsker jeg å anbefale Nina sin blogg. De fleste kjenner henne kanskje som bloggeren bak livetmitt93. Hun er bare en helt nydelig jente. Hun er kjempe flink til å blogge, hun blogger om alt ifra mote, tips, hennes hverdag, konkurranser, interiør og mat. Dette er en dame som sprer utrolig mye glede og som ALLTID legger igjen en kommentar hos sine lesere. Det setter jeg ihvertfall pris på som leser. Jeg liker bloggen hennes fordi hun oppdaterer jevnlig, skriver variert og bruker mye bilder i innleggene sine. Så anbefaler dere og sjekke ut denne.

  Er det noen av disse du leser bloggen til ifra før?

  Jeg vet at svangerskapsoppdateringen pleier å komme på Mandager. Men på grunn av jordmor time på Torsdag så velger jeg å utsette den til da. Så kan jeg skrive litt om hva den timen gikk ut på, slik at det blir litt variasjon i innleggene. Håper dere tilgir meg for det ♥♥

   

 • 16

  Hei på dere ♥ Hvordan er været der du bor? Her er det full snøstorm, strømbrudd og iskaldt. Jeg fyrer og fyrer i peisen for å prøve å få litt varmen i meg, men det tar jammen meg tid.. Jeg kan trygt si at jeg begynner å bli PASSE lei av denne snøen nå og håper virkelig at vi får en fin norsk sommer - det synes jeg vi fortjener.
  Vi pleier som regel alltid å ha en uke eller to i bulgaria på sommeren, men siden vi får en baby i år så blir vi nok bare i Norge.

  Jeg tenkte å gjøre i gang en ny runde med ukens blogg, siden det falt så godt i smak sist. Det var veldig vanskelig å bare velge en blogger, når det finnes så mange flinke - derfor plukker jeg ut hele 3 stykker denne gangen. Vinnerne får en shoutout på bloggen min. Innlegget kommer på Tirsdag.

  For å bli med så trenger du bare å legge igjen en kommentar under her der du skriver hva du gjorde på valentines day! Husk fullt navn og blogg adresse ♥ Masse lykke til! Gleder meg til å lese akkuratt DIN blogg.

 • 12

  Hei og hå til alle de fine personene som hver dag trykker seg inn for å lese akkuratt min blogg ♥ Dere skulle bare visst hvor mye jeg setter pris på hver enkelt av dere, og deres gode tilbakemeldinger. Jeg bli rørt!

  Tidligere denne uken startet jeg med ``ukens blogg`` og det var utrolig mange flotte bloggere som meldte seg på. Valget var vanskelig, men en vinner må uansett kåres.

  HELENAWE

  Helena, 23 år ifra Drammen. Denne bloggeren har jeg fulgt en stund, så det skulle bare mangle at hun ble vinneren denne gang. Hun har ett fint og oversiktelig bloggdesign, og oppdaterer bloggen jevnlig. Noe jeg legger stor vekt på når jeg skal følge en blogg! Det er også varierende hva hun skriver om, og hun tørr å være ekte. Hun skriver blandt annet om det å ikke føle seg pen nok - noe jeg tror flere kan kjenne seg igjen i. Men det skal jeg fortelle deg at du er, kjære deg. Du er helt nydelig ♥ Hun skriver også om angst og depresjon - noe jeg VET at det er mange andre der ute som sliter med. Men det finnes så få som faktisk tørr å fortelle sannheten. Så creds til deg Helena! Du er en stor inspirasjon for flere mennesker, så det må du virkelig ta til deg.
  Sist men ikke minst - du tar deg tid til å svare leserne dine på kommentarer. Det mener jeg er viktig når du skal drive en blogg. Det er mennesker som tar seg tid til å lese og kommentere, da fortjener de noe tilbake. Besøk gjerne bloggen hennes ved å trykke på linken over bildet.

  Klem

 • 22

  Idag er ikke formen helt på topp.. Jeg verker i hele kroppen og har null energi ☹
  Så hva er vel bedre da enn å finne noen nye blogger å lese? Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen din bloggadresse og en liten kommentar om hva bloggen din inneholder. Hvis du ikke er blogger selv, så kan du gjerne anbefale noen blogger som du synes fortjener å bli fremmet på min blogg ♥ Vinneren blir kåret på Fredag, og får ett eget innlegg om mine tanker og meninger rundt bloggen.
  Masse lykke til! Jeg gleder meg til å lese akkuratt DIN blogg.

  Ikke ett krav for å være med, men hvis du allerede ikke har gjort det, så gjerne:
  Lik Facebook siden min HER
  Følg meg på snapchat:mammatilnoah18